Varaa aika Toyota-määräaikaishuoltoon ja hyödynnä 20% alennus!

Tarjoamme Toyota-huollon asiakkaillemme nyt 20 % alennuksen 31.3. mennessä tehtyihin määräaikaishuoltovarauksiin. Huoltoajan voit varata kätevästi  nettisivuiltamme alla olevan linkin kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä liikkeeseemme.

Varaa huolto

 

Täyden palvelun Toyota-huolto.

LänsiAuto Espoo on täyden palvelun Toyota-liike – oli toiveissasi sitten uuden Toyotan hankinta tai sen huoltaminen. Meiltä löydät ammattitaitoisen merkkihuollon autosi jokaiseen tarpeeseen ja takaat autollesi parhaan mahdollisen huolenpidon: teemme määräaikais-, kausi- ja takuuhuollot sekä myös mm. moottori-, voimansiirto- ja jarrukorjaukset, autosähkötyöt, ilmastointilaitteiden huollot ja renkaidenvaihdot rautaisella ammattitaidolla.

Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoa varmistat kaikkien tarvittavien tarkastuksien tapahtumisen ajallaan ja käytössä on autosi huoltoon tarvittavat erikoistyökalut sekä koulutettu henkilökunta. Lämpimästi tervetuloa!

 

*Tarjous on voimassa vain kampanja-aikana tehtyihin uusiin määräaikaishuoltovarauksiin. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Huoltoajan tulee sijoittua loppuvuodelle 2020. Tarjous on voimassa  31.3.2020 saakka LänsiAuto Espoon toimipisteessä.